Uitleg

De onderdelenvoorraad is een website waar u auto onderdelen kunt vinden van verschillende onderdelen leveranciers. Dit zijn vaak autodemontage bedrijven, maar dit kunnen ook andere bedrijven zijn zoals motorrevisiebedrijven of transmissierevisiebedrijven. U kunt de onderdelen zoeken met het merk en model van uw auto. Zo kan het zijn dat het zelfde onderdeel te vinden is in een ander type auto dan die van u en dat u het toch vind met de zoekfuncties, onderdeelnummer, motorcode en bakcode. Ook kunt u op onze site zoeken naar banden en velgen, lpg en audio apparatuur.  

Wanneer u een onderdeel gevonden heeft kunt u op de naam van het bedrijf klikken. U wordt geleid naar een pagina waar u de contactgegevens van het bedrijf vindt. U kunt ook de onderstaande vragenformulier invullen en het bedrijf zal zo snel mogelijk met u contact opnemen.   

Het bedrijf maakt een prijs van het onderdeel en de eventuele verzendkosten en de wijze van betalen. U kunt met het bedrijf overleggen over eventuele garanties en de mogelijkheden tot het retourneren van het produkt. 

Onderdelenvoorraad.nl verkoopt zelf geen onderdelen en is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van een koop via onze website. Onderdelenvoorraad.nl is een website waar verkopers en kopers van auto onderdelen elkaar kunnen vinden.